Bli kjent med oss!

Din sikkerhet


Vi setter din sikkerhet høyt og oppfordrer deg derfor sterkt til å gjøre deg kjent med hotellets rømningsveier. På innsiden av døren til ditt rom finner du informasjon om rømningsveier, plassering av slokkeutstyr og oppmøteplass ved evakuering. Ved brannalarm vil det ikke komme ytterligere informasjon og evakuering skal skje umiddelbart. Brannalarm er koblet direkte til brannvesenet og til hotellansatt på vakt - Hotellets vakttelefon kan kontaktes for informasjon frem til personalet og/eller brannvesenet er på plassen. Merk at utenfor høysesong kan hotellet være uten tilstedeværende bemanning på natt og ansatt på vakt vil da rykke ut ved alarm.-innstillinger og trykk "Lag spørsmål"-knappen.
Innsjekk og utsjekk


Vit at er alltid tilgjengelig for deg. Vi vet at vi gjør mest nytte for oss ved å sørge for god atmosfære, mat og drikke for deg i vår hyggelige lounge, det er nemlig det vi er best på! Når du ankommer sjekker du inn på vår innsjekkingsterminal med referansenummeret ditt. Det krever kun noen få tastetrykk fra deg. Terminalen sender deg kvittering og du lager deretter et nøkkelkort til rommet ditt. Rommet er klart for innsjekk senest kl. 15.00 på ankomstdagen, men du kan sjekke inn når som helst etter dette.  Du må forlate rommet innen kl. 12.00 på avreisedagen, dette gjør du enkelt ved å trykke på "sjekkut" på samme maskin du benyttet ved innsjekk. Etter dette tidspunktet blir nøkkelkortet ugyldig.
Mat og drikke


SHOP Vi har vår egen selvbetjente SHOP i lobbyen med et variert utvalg av snack og drikke og som naturligvis er tilgjengelig 24/7. Selvbetjent SHOP er basert på vår tillit til deg så du betaler enkelt og greit i automaten og tar med deg valgte produkter. Du er derfor kun noen tastetrykk unna dine favoritter  LOUNGE - MIDDAG OG BAR I vår hyggelige lounge serverer vi DAGENS MIDDAG alle dager fra 18:00 til 21:00. Du betaler enkelt i automat og forsyner deg deretter av middagen. Mer drikke underveis i måltidet kan du også kjøpe sittende ved bordet på egen mobil ved hjelp av QR-kode. På grunn av nasjonale smittervernstiltak må vi servere alkoholholdige drikker ved bordet, vink gjerne til oss når du ser vi kommer ut med en forfriskning.  Vi gjør oppmerksom på at alkohol ikke kan nytes på alle hotellets utendørs arealer slik som terrasser. Alkohol utendørs er kun tillatt på område tilegnet servering  FROKOST Mandag – lørdag 08– 10 og søndag 08 – 10 Vil du ha praktisk mat for veien videre tilbyr vi egensmurt matpakke for til kr xx.- Om du ønsker frokost tidligere kan det bestilles matpakke i resepsjonen kvelden i forveien - (bestill innen kl.21.00)
Parkering og transport


I gatene rundt hotellet er det vanligvis lett å finne ledig parkeringsplass. Vær obs på å lese gjeldende skilting grundig. Taxi bestilles på www.08181.no
Romrenhold


Ved lengre opphold vil renholdspersonalet foreta en fullstendig rengjøring av rommet ditt med bytte av alle håndklær, sengetøy og øvrig renhold hver 4.dag. Har du behov for- eller ønsker renhold i mellomtiden kan personalet kontaktes. Vi hjelper deg også med supplering av håndklær, såpe og lignende.
Trening


Opp trappen innerst i lounge/frokostsal finner du et enkelt utstyrt treningsrom
Andre fasiliteter


INTERNETT Trådløst internett på hotellet er gratis og kode er ikke påkrevd for innlogging.  STRYKEBRETT/STRYKEJERN Finnes tilgjengelig for lån i ganger og i respesjonen  TAKTERRASSE Nyt vår herlige takterrasse med fantastisk utsikt over byen og karmsundet. Ta gjerne mat og drikke med opp på terrassen.
Best Western Rewards


Bli medlem i Best Western Rewards!
Få poeng når du bor hos oss, samt mange gode fordeler.
Du kan bruke dine poeng på en frinatt eller du kan bytte inn dine poeng hos en våre partnere. Bli medlem her https://www.bestwestern.no/best-western-rewards
Tilbakemeldinger


Tusen takk for ditt besøk hos oss!

Vi håper du var fornøyd med ditt opphold hos oss og vi setter stor
pris på om du vil gi oss din tilbakemelding på Trip Advisor!

Er det noe du mener vi bør forbedre oss på så vil vi gjerne
høre ifra deg på epost post@hotellhaugesund.no

Del gjerne også gode minner på Facebook

Takk for besøket og velkommen tilbake!